Mi is az OHVALE?

Az OHVALE GP-O ötlet Valerio Da Lio fejéből pattant ki, aki a két kerékűek világában igazán tapasztalt szakember.  Egy 100%-ig sportos tulajdonságokkal rendelkező terméket hozott létre, egy olyan motort, ami érzelmeket vált ki, álmodni készteti a vezetőjét és igazi pilótának érzi magát rajta az ember. Egy olyan jármű, ami egy igazi versenymotor élvezetét adja, könnyen vezethető, olyan élményt biztosít, amit csak a valódi versenyzők élhetnek át.

 

Ez a motor könnyen elérhető, egyszerű kialakítással rendelkezik, olyan extrém motorozást tesz lehetővé, mint egy valódi versenymotor, de drasztikusan csökkentett a költségekkel.

Az OHVALE GP-0 4 verzióban érhető el, a kialakításának és könnyű vezetésének köszönhetően kiváló motor a fiatalok és a kevésbé tapasztaltabbak, vagy akár a két kereket kedvelő nők számára is! A folyamatos sporttevékenységek és bajnokságok, mint az Ohvale CIV FMI és a CNV Motasi kupa a legjobb bizonyítékok arra, hogy ez a motor képes olyan érzetet és vezetési élményt és versenyt nyújtani, ami teljesen összehasonlítható egy igazi nagy motoréval.

logo_SEM.png

Elérhetőség:

-Telefon: +36 20 575 2804

-Email cim: ohvale@semgroup.hu